راهنمای خرید تلفن صنعتی تحت شبکه و آنالوگ

تلفن صنعتی در دو دسته ی تلفن صنعتی آنالوگ و تلفن صنعتی تحت شبکه قرار می گیرد. با توجه به اینکه اکثر مرکز تلفن های مورد استفاده در صنایع از نوع مرکز تلفن تحت شبکه می باشد لذا به معرفی تلفن های صنعتی تحت شبکه می پردازیم. تلفن صنعتی همانند دیگر تجهیزات تحت شبکه می تواند به عنوان یک نقطه پایانی برای ارتباط کاربران مورد استفاده قرار گیرد.

 

تفاوت تلفن صنعتی تحت شبکه و آنالوگ

تلفن‌های صنعتی به دو دسته عمده تقسیم می شوند: تلفن‌های آنالوگ و تلفن‌های صنعتی تحت شبکه (VoIP). که هر یک از این دو نوع ویژگی‌ها، مزایا و معایب خاص خود را دارند که در ادامه به بررسی و مقایسه آن‌ها خواهیم پرداخت.
1.فناوری و ساختار
تلفن آنالوگ: این نوع تلفن‌ها از سیگنال‌های آنالوگ برای برقراری ارتباط استفاده می‌ کنند. این سیگنال‌ها به صورت متوالی و لحظه‌ ای به انتقال صوت می‌ پردازند و به ساختار سنتی خطوط تلفن متکی هستند. تلفن‌های آنالوگ دارای سیم ‌کشی جداگانه و نیاز به اتصالات فیزیکی خاصی هستند.
تلفن صنعتی تحت شبکه (VoIP): این نوع تلفن‌ها از فناوری صوت بر روی پروتکل اینترنت (VoIP)  استفاده می‌ کنند. به این معنی که صدا به صورت داده دیجیتال بر روی شبکه اینترنت یا LAN منتقل می ‌شود و نیاز به خطوط تلفنی عمومی ندارند.
2. کیفیت صدا
تلفن آنالوگ: کیفیت صدا در تلفن‌های آنالوگ به محیط فیزیکی و کیفیت خط ارتباطی بستگی دارد. در برخی مواقع، افت کیفیت صدا یا نویز ممکن است رخ دهد، به ویژه در مسافت‌های طولانی.
تلفن صنعتی تحت شبکه: معمولا کیفیت صدای بالاتری دارد چرا که به کمک فشرده‌ سازی دیجیتال، صدا به صورت واضح ‌تر و بدون نویز منتقل می‌ شود. همچنین قابلیت‌های پیشرفته ‌ای مانند حذف نویز و فشرده ‌سازی بهتر در این نوع تلفن‌ها وجود دارد.
3. قابلیت‌های اضافی
تلفن آنالوگ: امکانات و قابلیت‌های محدودی دارند. از جمله امکانات پایه ‌ای مانند تماس، نگه‌ داشتن تماس و تماس کنفرانسی.
تلفن صنعتی تحت شبکه: دارای قابلیت‌های متعدد و پیشرفته‌ تری هستند از جمله:
•    انتقال تماس به دستگاه‌های دیگر
•    ارسال پیام‌های صوتی  (IVR)
•    کنفرانس‌های صوتی و تصویری
•    اتصالات به نرم‌افزارهای مدیریت تماس و CRM
4. هزینه‌های نصب و نگهداری
تلفن آنالوگ: هزینه‌های نصب و تجهیزات وابسته به زیرساخت‌های مخصوص تلفن‌های آنالوگ می ‌تواند به طرز قابل توجهی بالا باشد. اداره و نگهداری این نوع سیستم‌ها نیز نیاز به استخدام تکنسین‌های خاص دارد.
تلفن صنعتی تحت شبکه: هزینه‌های نصب اولیه ممکن است کمتر باشد، بخصوص اگر زیرساخت‌های شبکه‌ ای از قبل فراهم باشد. همچنین نگهداری و ارتقاء آن نیز آسان ‌تر و به ‌صرفه ‌تر است زیرا می ‌توانند از تجهیزات و نرم ‌افزارهای موجود استفاده کنند.

 

دلیل استفاده از تلفن های صنعتی تحت شبکه 

اصولا تلفن های تحت شبکه به انواع مختلفی تقسیم می شوند مثلا تلفن های رو میزی یا تلفن های بیسیم ولی تلفن های صنعتی به دلایل مختلفی که در ذیل عنوان می کنیم مورد توجه صاحبین صنایع و مشاغل قرار می گیرند : 

1. استحکام در برابر ضربه 

2. مقاوم در برابر گرد و غبار 

3. مقاوم در برابر نفوذ آب 

4. ضد انفجار بودن 

5. ممانعت از سرقت در محیط های باز 

 

جنس بدنه ی تلفن های صنعتی تحت شبکه 

اصولا تلفن های صنعتی از آلیاژ های مختلف ورق آهن، آلومینیوم و یا استیل ساخته می شوند. هر یک از این فلز ها بسته به نوع کاربرد و محیط تغییر می یابد. 

چه کسب و کار ، صنایع و محیط هایی نیاز به استفاده از تلفن صنعتی تحت شبکه دارند؟

تلفن صتعتی تحت شبکه ایده آل برای پارکینگ ها، زندان ها، سکوهای راه آهن، مترو، بیمارستان ها، ایستگاه های پلیس، آسانسور، دستگاه های خودپرداز، استادیوم ها، محیط های خارج از ساختمان، کارگاه ها و کارخانجات می باشد.

 

چگونگی مقاوم بودن تلفن های صنعتی تحت شبکه 

تلفن فلزی یا همان تلفن صنعتی از ورق فلز و با استاندارد بالا تولید می شود ، مقاومت بیشتری در برابر خرابکاری ها دارد و اطمینان حاصل می کند که عملکرد اصلی تماس همیشه حفظ می شود. تلفن فلزی را می توان به عنوان تلفن کیوسک در داخل اتاقک کیوسک نیز نصب کرد.  نصب تلفن های صنعتی بسیار آسان است. ورودی کابل یا در پشت جعبه فلزی گوشی قرار دارد یا اینکه از طریق گلند های فلزی که در زیر تلفن تعبیه شده است خارج می گردد تا از آسیب در امان باشد، صفحه کلید گوشی تلفن صنعتی در برابر آب و هوا و خرابکاری مقاوم است. هندست گوشی تلفن صنعتی از زره پوش فلزی مقاوم ساخته شده است که آن را مناسب جهت جلوگیری از خرابکاری کاربران نموده است. سطح حفظت گوشی تلفن صنعتی IP55-IP67 می باشد. 

 

منبع تغذیه در تلفن های صنعتی 

گوشی های تلفن صنعتی تحت شبکه دارای دو منبع تغذیه PoE و منبع تغذیه مستقل 12 ولت می باشد. منبع تغذیه 12 ولت در گوشی های تلفن صنعتی به جهت افزودن زنگ هشدار و چراغ خطر گردان پیش بینی شده است. 

 

چگونگی عملکرد تلفن های صنعتی در اتصال به مرکز تلفن

پروتکل مورد استفاده در تلفن های صنعتی تحت شبکه SIP می باشد که همین موضوع باعث شده است تا براحتی در مراکز تلفن تحت شبکه مثل استریسک، الستیکس، 3CX، سیسکو ، الکاتل، مایتل و تمامی مرکز تلفن های با قابلیت پشتیبانی از پروتکل SIP مورد استفاده قرار گیرند.

 

ویژگی تلفن های صنعتی تحت شبکه

• پشتیبانی از پروتکل SIP

• سازگاری با اکثر IP PBX ها

• مناسب برای استفاده در محیط های صنعتی و کارگاهی حذف نویز و اکو

• دارای هندست ساخته شده از زره پوش فلزی مقاوم 

• دارای کیبورد فلزی استیل 

• دارای سطح حفاظت IP55-IP67

• مقاومت بیشتر در برابر خرابکاری ها

• امکان افزودن زنگ هشدار و چراغ خطر گردان

 

خرید تلفن صنعتی تحت شبکه 

برای خرید تلفن های صنعتی تحت شبکه عوامل زیادی مد نظر هستند که مهمترین آنها قیمت و کیفیت می باشد. قبل از هرگونه خرید بهتر است از شوروم شرکت اتصال صوت بازدید کنید تا مدل های تولید شده در این شرکت را مشاهده کنید. قیمت مناسب در کنار گارانتی یکساله و خدمات پس از فروش ده ساله از مزایای خرید تلفن های صنعتی تحت شبکه  می باشد. 

 

قیمت تلفن صنعتی 

شاید در نظر شما بهترین قیمت تلفن های صنعتی متعلق به محصولات چینی باشد ولی با نگاهی به قیمت تلفن های صنعتی اتصال صوت می توانید از خریدی ارزان و با کیفیت بهره مند شوید. سال هاست که در کشور ما فرهنگ خرید محصولات ایرانی جایگزین خرید محصولات خارجی شده است و امیدواریم روزی برسد که با حمایت مردم از جوان ایرانی، نیازی به واردات محصول مخابراتی نداشته باشیم. 

031011

۵
از ۵
۲۴ مشارکت کننده

جستجو در مقالات

اخرین نوشته‌ها

دیگر نوشته‌ها

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید